Wednesday, August 11, 2010

Hari ke Sebelas dalam bulan Ogos

Posted by aisHa 'S' at 8/11/2010 09:10:00 AM
[Gambar tiada kaitan dengan entry]
Hari pertama dibulan Ramadhan. Permulaan hari yang baik. Semoga perkara-perkara baik berterusan sampai ke penghujung hari dan berterusan sehingga esok kemudian berterusan untuk hari-hari seterusnya. :)

Cuaca pagi ini agak mendung. Perjalanan ke tempat kerja juga lancar, LRT dan Star tidak sesak sangat. Dan stesen LRT di masjid jamek juga lengang. Apakah maksudnya.? Semua masuk kerja awalkah.? Hari ini habis kerja pukul 5petang. Plan berbuka dimanakah.? Dihostel saja.? Tapi teringin nak jejalan cari pasal di Bazar Ramadhan Jalan Raja Alang. Nak tengok kesesakan umat manusia. Rasanya hari ini balik sesorang je kot. Hurm....Jadi kemungkinan besar berbuka dekat bilik je la. Bosannya.

Sampai je ofis pagi ni, terus buka emel, buka blog. Kerja tak buat lagi ni. Aku segan nak tanya banyak dekat kak fauziah. Sebab aku tau dia busy. Uwaaa..Kerja yang tertangguh ni semua sebab aku tak tahu nak buat. Aku bukannya suka sangat kerja aku bertangguh,tapi itu lah,Sudahlah tak tahu, tak bertanya pula tu. Ishk..! Apa nak jadi ni.? Kalau dah bertangguh tu confirm la lama-lama nanti malas dah nak buat. Lepas ni kena buat-buat berani bertanya. Lagi pun aku nak tanya tentang cuti lagi. Nak beli tiket lagi. Kalau tiket habis, mati la aku.!!! Maunya kena bebel dengan abang aku nanti. Sebab dah berapa hari dia telefon tanya pasal tiket. Aku tak dapat nak setel-setel lagi. Adoyai... Raya-oh-Raya.

10 comments on "Hari ke Sebelas dalam bulan Ogos"

GadisKecil on August 11, 2010 at 10:22 AM said...

slmt berpuasa ~ xmo sedih2 ye nnti leh ajak buka pose same.. huhu

GadisKecil on August 11, 2010 at 10:31 AM said...

yunk ~ nk tnye nie.. nuffnang tu kn mmg kene register and masuk kn ic no ek baru bole dpt dia punya HTML ??

aisHa 'S' on August 11, 2010 at 11:14 AM said...

xde la sedih sangat pn...
cuma kesunyian jer...
Tp sedih tu xleh nk bt pe da..
haha...
Selamat beribadah utk cik gadis juga.
:D

Selamat bernuffnang..heeee
Kena isi juga kot.Sy pn dh lupa.

GadisKecil on August 11, 2010 at 11:15 AM said...

hee.. tq bg penerangan..
penah ke dpt payment dia tuh ??? mmg masuk ek duit kalo sllu on9 ??

GadisKecil on August 11, 2010 at 11:20 AM said...

sunyi sgt ke ?? meh siini cik gadis pn sunyi jgk nie. heee xd sape nk teman buka and sahur.. huhu

time kasih sudi beri penerangan.. hee

aisHa 'S' on August 11, 2010 at 11:26 AM said...

Gadis: Xpernah dapat lagi. Sbb baru je brp bulan letak nuffnang ni..Tapi setakat ni dah ada rm9.25 je baru.itu pun bukan leh dapat payment rasanye. Apa yg sy phm, RM50 pertama nuffnang yg dpt..lepas tu bru kite dapat. Sebelum ni lame xaktif kn..jd duit pn xbyk yg masyuk..Bile da start aktif ni, tgk de gak la hasilnye walau tak byk.. Tak semua org leh dpt income nuffnang byk cam blogger lain. Tambah blog sy ni xfemes pn..Jd sikit-sikit je dpt. Kalau blog tu ada pngunjung tetap mesti best..cuma kena rajin update la,.Mcm sy ni mls byk sikit..huhu

aisHa 'S' on August 11, 2010 at 11:29 AM said...

Gadis: Sunyi sgt tu tak la sebenarnya. Mungkin jenis sy xsuke mesej2 dgn org.tu yg jd rase cm xde keje..Siang2 ni mmg la bz coz keje..Asal mlm je sy on9 fb n kdg2 rase bosan..Hoho...Skrg ni pn da start mesej balik ngn die..Xde la rasa sakit hati je kn.? Heeee.
Berbuka sy ada je kawan2 dekat ostel .cuma jadual tak sama, jadi sy pn xtau dorang berbuka dekat mana. Lepas tu skrg ni ada je member2 ajak berbuka sesama,Cuma tak tau bile bleh jumpe.
Cik gadis stay kt mana.? Bile leh jmpe.?
haha..Saya pn ade lg sorang rakan blogger yg nk jumpe.Tapi lelaki.sy rase segan la.Sebab sy bukan jenis byk sembang.If ade kekawan nk teman xper gak..hahaha

GadisKecil on August 11, 2010 at 12:10 PM said...

yunk! begitu kisah nye. sblm celoteh pnjng lebar cmne nk letak gadget yg kt tepi blog cm u 2 yunk ?? yg kotak update comel nuffnang tuh ? ooo dh msg balik ngn dia so xd la sunyi sgt kn.. hehe. cik gadis stay kt dmansara.. yunk d mane ?? bole je mahu jmpe cume xtahu yunk d mane.. heeee.. wah dh ada peminat alam maya nie. bgus2.. g la jmpee leh kenal2an.. hahahha

aisHa 'S' on August 11, 2010 at 12:46 PM said...

Bkn peminat la...
Kawan blogger juga...


stay damansara ker..?
Sy kt bgsar la...huhu..walau tidak jauh tapi tidak la termampu dek langkah utk menapak kesana.
Jadi kemana mahu kita ketemu..??
Nanti add la fb sy yer.KIte boleh sembang disna..Kat cini limited sikit.Lg pun sy xdpt on fb dekat ofis.

aisHa 'S' on August 11, 2010 at 12:50 PM said...

Da registerr nuffnang kan..?
Nanti da sign in die keluar pic yg "Analystics, Earnings, Add Ads, Blog manage."
Kt cini pilih yg Add Ads tu..
Dekat bawah tu akan keluat Koding untuk kite letak dlm blog.
pilih yg mana berminat..
Nk letak koding tu pn ada cara juga.
Kalau tak faham boleh searh kt google cara-cara nk lepak koding iklan tu..Ada blog yg ajarkan..
Try la buat.Kalau tak faham boleh tanya. :)

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez