Thursday, August 5, 2010

Itu pun nak kecoh ke.?

Posted by aisHa 'S' at 8/05/2010 03:34:00 PM

Sedang aku asyik membaca blog orang lain, tiba-tiba aku cek email yahoo aku, ada 1 email baru dari facebook. Aku buka email tu. sekali baca nama macam pelik sebab die tulis macam ni, "Ikhwan Hotfm wants to be friends on Facebook". Aku baca nama tu satu persatu dan perlahan-lahan. ingatkan kawan-kawan siapa la, bila tengok gambar, lor, ikhwan si 'Bong' rupanya. Hehe. Terus aku tertanya, Ikhwan add aku.? Apesal.? Hot fm pun aku tak "Like" dekat FB, Fara Fauzana pun tengok je, tak "Like" pun even aku suka dengar hot fm. Ni mesti kes friend of friend yang keluar kt tepi tu. Memang tak ada unsur lain lagi ni. Lagi pula, fb aku sekarang letak gambar budak montel. Berkenan tengok baby comel ni kot. Haha


Tu pun nak kecoh. Menggelabah je minah ni.! :p Semalam dah blur-blur. Hari ni menggelabah pula. Apa kes ntah..???
After abes waktu kerja ni ingat nak pergi merayap ke klcc untuk mencari sesuatu itu lagi. Dan hari ni pergi seorang diri pula. Tidak bagus ini...!

2 comments on "Itu pun nak kecoh ke.?"

baincardin on August 6, 2010 at 10:46 AM said...

Salam Jumaat.

Mcm mana nak dpt kawalan malaikat? Jom kita hayati bersama! ^_^

aisHa 'S' on August 6, 2010 at 11:13 AM said...

thanks 4 the link....
info yg sangat berguna.

 

My Paper Heart Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez